Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Beljo strijelac u porazu Augsburga od Bayerna

U bundesligaškom debiju Harryja Kanea pred domaćom publikom, Bayern je svladao Augsburg. Bila je to rutinska pobjeda koja ni u jednom trenutku nije dolazila pod pitanje te je na kraju bilo 3:1 za domaću momčad. Strijelac za Augsburg bio je hrvatski napadač Dion Drena Beljo.

Augsburg je odolijevao pritisku domaćih sve do 32. minute. Tada je Felix Uduokhai nesretno poslao loptu u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osam minuta kasnije Bayern je udvostručio vodstvo. Niklas Dorsch je igrao rukom u kaznenom prostoru te je sudac nakon intervencije VAR-a pokazao na bijelu točku. Kane je bio siguran izvođač.

U drugoj utakmici dana Mainz i Eintracht Frankfurt odigrali su 1:1. Domaće je u vodstvo doveo Lee Jae-Sung, da bi bod za Eintracht spasio Omar Marmoush u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Nije Bayern prestao s dominacijom ni početkom drugog dijela. No, nikako nisu pronalazili put do trećeg gola kojime bi u potpunosti riješili pitanje pobjednika.

Onda u 69. minuti Kane dolazi do drugog pogotka. Alphonso Davies je probio po lijevoj strani i vratio povratnu loptu za Kanea koji riješava pitanje pobjednika.

Počasni pogodak za goste postigao je Beljo u 86. minuti. Nakon što je ušao 20 minuta ranije, Beljo je dočekao dobru loptu u prostor Ermedina Demirovića, zaobišao Svena Ulreicha i zabio svoj prvi gol ove sezone.

Komentari

Povezano