Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bellerin: “Nogomet se počinje igrati samo za elitu”

Desni bek Real Betisa te protivnik Dinamu u četvrtak Hector Bellerin je odradio intervju za OneFootball. Jedna od tema kojih se španjolski desni bek je bio stanje u modernom nogometu za kojeg nije imao puno riječi hvale:

Nogomet, svakim prolaznim danom sve više se radi o marginama, o tome gdje možemo zaraditi više novca, a manje o ljudima koji ga podržavaju i ljudima koji čine nogomet zaista velikim. Nogomet se počinje igrati samo za elitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je bivši igrač Arsenala dodao: “Definitivno mi je teško gledati kako iz nogometa odlaze stvari koje su nas nekada privlačile. Upavo sam završio čitanje knjige “Fever Pitch” Nicka Hornbyja, knjige koju sam dugo želio pročitati kako bih vidio kako je nogomet bio za navijače tada i kako su ga živjeli. On je završio pisanje te knjige 1991. godine, i već tada vidite ogromnu razliku s uvođenjem svih tih različitih natjecanja te donošenjem odluka koje se očito donose samo radi profita i novca. Zbog toga se nogomet udaljava od onoga što je nekada bio…. teško je običnom čovjeku podržati svoju reprezentaciju kada se velika natjecanja igraju u tri različite države.

Bellerin je ovo ljeto potpisao za Real Betis u kojem je bio na posudbi u sezoni 2021./2022. Ove sezone je u La Ligi upisao 17 nastupa, a protiv Dinama je odigrao posljednjih 30 minuta u susretu gdje je klub iz Zagreba slavio 1:0 pogotkom Brune Petkovića.

Komentari

Povezano