Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bellingham i Bonmati će biti na naslovnici EA FC 25; Uz njih su i tri legende nogometa

Nova zvijeda Real Madrida i jedan od glavnih kandidata za ovogodišnju Zlatnu loptu Jude Bellingham predstavljen je na naslovnici svjetski popularne nogometne videogre EA FC 25 (bivša FIFA) studija Electronic Arts. Osim Engleza, na naslovnici će se nalaziti i Aitana Bonmatí, Laureusova sportašica godine.

Ovo nije prvi put kako su se na okviru pronašli i nogometaš i nogometašica jer su upravo na naslovnici FIFA-e 23 bili Kylian Mbappé i Sam Kerr. Uz “običnu” verziju igrice, Ultimate Edition okvir će ukrašavati i nogometne legende poput Gianluigija Buffona, Davida Beckhama i Zinedinea Zidana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da ovogodišnja Beckhamova prisutnost u “glavnim ulogama” dolazi kao druga po redu u njegovoj karijeri nakon što se na naslovnici našao i 1998. godine. Ovo će biti drugo izdanje EA FC-a nakon što je prošle sezone bilo prvi put da se igra više ne zove “FIFA”. Prošle sezone je glavna zvijezda naslovnice bila Erling Haaland.

Ovakva naslovnica će biti korištena za “Ultimate edition” igre dok trenutno nije poznato kako će izgledati naslovnica za običnu verziju igre koja će biti nešto jeftinija.

Komentari

Povezano