Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bellingham nije kažnjen neigranjem, nastupit će protiv Švicarske

Jude Bellingham bio je glavni heroj engleske reprezentacije u osmini finala protiv Slovačke. Njegove prekrasne škarice donijele su izjednačujući pogodak i produžetke u kojima je Engleska naposljetku slavila. Ipak, mladi igrač Real Madrida je punio medijske retke ne samo remek-djelom, već i kontroverznim slavljem.

Bellingham se nakon pogotka uhvatio za međunožje i izgledalo je kao da se radi o neprimjerenoj gesti upućenoj slovačkoj klupi. Igrač se izjasnio kako to nije slučaj, već da se radi o internoj šali između njega i bliskih prijatelja. Brzo se povukla tema o tome hoće li UEFA kazniti njegov ispad, a sada smo dobili odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bellingham je kažnjen s 30.000 eura i uvjetnom kaznom neigranja. Dakle, ako u sljedećih godinu dana napravi sličan izgred, bit će kažnjen suspenzijom od jedne utakmice. Mnogi su portali prenosili ovu vijest tvrdeći da je Englez kažnjen suspenzijom, no da će sam birati koju će utakmicu preskočiti u sljedećih tjedan dana. To nije slučaj, što je potvrdila sama UEFA.

Engleskoj je sada na rasporedu četvrtfinale Eura gdje će igrati sa Švicarskom. Ekipa Garetha Southgatea pružila je zbilja blijede partije i izostanak njihova ključnog igrača bio bi velik udarac. Ipak, UEFA mu je progledala kroz prste.

Komentari

Povezano