Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bellingham odveo Real Madrid do prvog mjesta u skupini

Dvoboji petog kola Lige prvaka bili su nam zanimljivi iz više razloga, a ovaj je to definitivno bio zbog odlične predstave na terenu. Real Madrid je još jednom na pogon nestvarnog Judea Bellinghama pobijedio Napoli rezultatom 4:2 i tako potvrdio prvo mjesto u skupini.

Napoli je stigao do vodstva iz praktički prve opasnije situacije na utakmici u devetoj minuti. Khvicha Kvaratskhelia je pucao, udarac mu je blokiran, a lopta se ponovno odbila do njega. Uputio je dobar centaršut za Giovannija Di Lorenza koji je asistirao strijelcu Giovanniju Simeoneu. Vratar Reala Andriy Lunin bio je blizu da iščupa taj udarac, no lopta je na kraju ipak prešla liniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo se ni snašli,prošle su svega dvije minute, a već je na drugoj strani Rodrygo fenomenalno pogodio pored nemoćnog Alexa Mereta. Nije dugo rezultat bio izjednačen. Madridski sastav do preokreta je stigao u 22. minuti preko koga drugoga nego Bellinghama. Sjajno je mladi Englez reagirao na centaršut Davida Alabe i fantastično pogodio glavom za vodstvo Reala.

Nastavio je tako briljantnu formu, bio mu je to ukupno 15. pogodak u svim natjecanjima ove sezone, a tek je kraj studenog. Također, postigao je pogodak u sva četiri nastupa u Ligi prvaka ove sezone i tako postao prvi igrač u povijesti Reala kojem je to uspjelo.

Frank Anguissa je početkom drugog dijela snažnim volejem vratio Napoli u igru, ali to je bio njihov jedini udarac u okvir vrata u drugom dijelu. Iako je Real bio bliže golu koji bi im donio sva tri boda i puno ranije, do njega su stigli tek u 85. minuti.

Naime, tada je mladi Nico Paz postigao svoj prvi pogodak za seniorski sastav Madriđana i tako donio slavlje svojoj ekipi. Potvrdu pobjede donio je Joselu golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, asistirao je pogodite tko, Bellingham.

Luka Modrić je propustio utakmicu zbog ozljede bedrenog mišića koju je zaradio u ligaškoj utakmici proteklog vikenda. Real je ovom pobjedom potvrdio prvo mjesto u skupini, dok će Napoli potvrdu svog prolaska dalje tražiti u posljednjem kolu protiv Brage.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano