Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bellingham opet igrač odluke u pobjedi Real Madrida

U devetom kolu španjolske La Lige je Real Madrid pred domaćom publikom svladao Osasunu s visokih 4:0.

Već je u devetoj minuti Real poveo kada je sjajnu akciju Jude Bellingham okrunio pogotkom na asistenciju Daniela Carvajala. Bio je to jedini udarac u okvir u prvom poluvremenu na obje strane te je utakmica kroz tih 45 minuta djelovala poprilično dosadno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu je Real ozbiljno pritisnuo papučicu gasa, a strijelac drugog gola je opet bio Bellingham. Jude je odigrao sjajan dupli pas s Federicom Valverdeom i progurao loptu kroz noge golmanu Herreri.

Valverde je bio asisten i u 65. minuti kada je gurnuo u 1 na 1 priliku Viniciusa Juniora koji vara golmana i zabija u praznu mrežu, a samo pet minuta kasnije je Vinicius asistent. Ovoga je puta Brazilac primio loptu s igračem na leđima i u maniri sidruna u napadu se otarasio čuvara i gurnuo loptu za Joselua koji zabija za 4:0.

Mogao je Real doći i do petog gola da je Joselu realizirao jedanaesterac u 84. minuti, a uz tu šansu je Real promašio još tri velike šanse. U konačnici, nakon slavog prvog poluvremena, Osasuna je dobro i prošla sa samo četiri primljena pogotka.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano