Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bellingham udario hladnjak pa poručio: „Izgubiti na ovakav način je stvarno okrutno“

Nakon neuspjeha u prošlom finalu Eura kada su Talijani bili bolji od njih nakon izvođenja kaznenih udaraca, Engleska u svom drugom uzastopnom finalu europske smotre nije uspjela stići do naslova.

Ovaj put bolja je bila Španjolska koja ih je svladala s 2:1 golovima Nice Williamsa i Mikela Oyarzabala, dok je jedini pogodak za Engleze postigao Cole Palmer. Sasvim logično, za njih je to bilo još jedno veliko razočarenje, a jedan od onih koji su posebno loše prihvatili poraz bio je Jude Bellingham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjaku Real Madrida teško je pao ovakav završetak turnira, a svoj bijes iskalio je na hladnjaku kojeg je udario prije nego što je sjeo na klupu.

Nakon utakmice kada su se emocije slegle, Bellingham je ipak nešto smirenije rezonirao poraz.

Izgubiti na ovakav način stvarno je okrutno. Opet, vjerojatno nismo odigrali svoju najbolju utakmicu, ali definitivno je bilo nekoliko dobrih trenutaka i osjećali smo se kao da smo se vratili u igru, a onda smo bili pomalo šokirani kasnim golom… Srceparajuće je. Nismo željeli ništa više nego ispisati povijest i učiniti narod Engleske ponosnim, ali nismo uspjeli.

Komentari

Povezano