Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bellingham službeno u Realu, Guerreiro u Bayernu, Dortmund lovi zvijezdu Ajaxa

Iako je odlazak Lionela Messija u Inter Miami bio glavna vijest dana, nije bio jedina. Jude Bellingham je konačno i službeno postao novi igrač Reala, a samim time i najskuplje pojačanje u povijesti madridskog kluba.

Bellingham je Real koštao 103 milijuna eura + 30.9 milijuna bonusa što ga čini i petim najskupljim igračem u povijesti.

Bellingham nije bio jedini igrač koji je napustio Borussiju Dortmund. Ugovor je istekao lijevom beku, Raphaelu Guerreiru koji je kao najbolji asistent lige i slobodan igrač otišao u Bayern.

Dortmund će pokušati popuniti svoj kadar s igračem Ajaxa, Edsonom Alvarezom. Alvarez bi trebao postati novi veznjak njemačkog kluba, a pregovori s Ajaxom sada nakon prodaje Bellinghama napokon mogu početi.

Napadaču Lyona, Moussi Dembeleu je također istekao ugovor te postaje slobodan igrač. Brojni klubovi su zainteresirani za njegov potpis, no konkretnih ponuda još nema.

Franck Kessie je potvrdio da se internetom šire lažne informacije o njegovom odlasku iz Barcelone te da će on ostati njihov igrač.

PSG je nastavio s pregovorima s Marcusom Thuramom koji bi nakon Asensia i Škriniara mogao postati čak treći igrač koji besplatno dolazi u klub.

Komentari

Povezano