Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ben Shelton preko Tiafoea do rezultata karijere

Amerikanac Ben Shelton igrat će u polufinalu zadnjeg Grand slam turnira sezone US Opena protiv Novaka Đokovića, dok će u ženskoj konkurenciji u polufinalu Čehinja Karolina Muchova igrati protiv Amerikanke Coco Gauff.

Dvadesetogodišnji Shelton je za plasman u svoje prvo polufinale nekog Grand Slam turnira pobijedio sunarodnjaka, desetog tenisača svijeta, Francesa Tiafoea nakon velike borbe i četiri seta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je pak svoje 13. polufinale na US Openu te 47. na Grand Slam turnirima, rutinskom pobjedom u tri seta nad još jednim američkim tenisačem Taylorom Fritzom koji ga ni iz osmog pokušaja nije uspio pobijediti.

Deseta tenisačica svijeta Karolina Muchova kvalificirala se u svoje prvo polufinale na US Openu izbacivši Rumunjku Soranu Cirstea u dva sigurna seta u kojoj je protivnici prepustila samo tri gema.

Ova 27-godišnja Čehinja će u četvrtak protiv šeste tenisačice svijeta pokušati stići do svog drugog finala na Grand Slamu ove godine nakon Roland Garrosa. Muchova do ove godine nije prošla osminu finala u Flushing Meadowsu.

Komentari

Povezano