Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Benedik Mioč protiv Varaždina postao igrač s najviše doprinosa za gol u HNL-u

U petak popodne je Slaven Belupo s igračem manje slavio na gostovanju kod Varaždina 2:1. Najbitniji igrač u pobjedi Slavena je bio Benedik Mioč koji je bio asistent za pogodak Samuela Nongoha te je realizirao kazneni udarac za pobjedu u 87. minuti.

Osim pogotka i asistencije, 29-godišnjak je upisao tri ključna dodavanja te 2/3 uspjela driblinga. Realizirani kazneni udarac mu je bio sedmi pogodak ove sezone u HNL-u čime se pridružio Ramonu Mierezu, Marku Livaji, Miji Caktašu i Franu Brodiću kao najbolji strijelac lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok titulu najboljeg strijelca mora dijeliti, Mioč je s pogotkom i asistencijom protiv Varaždina postao igrač s najviše doprinosa za gol (golovi i asistencije) u HNL-u ove sezone. Veznjak Slavena je također postao prvi igrač koji je ove sezone u šest različitih HNL utakmica upisao i pogodak i asistenciju.

“Apotekari” su s pobjedom protiv Varaždina došli na četiri boda od četvrtog mjesta koje nudi mjesto u kvalifikacijama za UEFA Konferencijsku ligu, a najviše zasluge za to ima Mioč koji je jedan od najboljih igrača u ligi ove sezone.

Komentari

Povezano