Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Beşiktaş petardom protiv Galatasaraya osvojio turski Superkup

Beşiktaş je u finalu turskog Superkupa svladao gradskog rivala Galatasaray rezultatom 5:0 te je tako po treći puta u svojoj povijesti osvojio ovaj trofej. Ciro Immobile upisao se u strijelce dva puta, a svoj obol dali su i Jonas Svensson, Rafa Silva te Mustafa Hekimoglu.

Novi trener Beşiktaşa Giovanni von Bronckhorst te pojačanja Immobile i Silva sjajno su se predstavili navijačima na Olimpijskom stadion u Istanbulu u svojoj prvoj utakmici. Prošla sezona bila je vrlo loša za ovog istanbulskog velikana, no u ovoj utakmici najavili su neke nove vjetrove. S druge strane, prvak Galatasaray prikazao je nogomet koji je bio daleko od razine prošlogodišnjeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beşiktaş je došao do prednosti već u 22. sekundi susreta nakon velike greške Victora Nelssona, koji je krajem susreta zaradio i crveni karton. Immobile takve greške ne prašta te je lagano svladao vratara Musleru. U 13. i 14. minuti susreta, Galatasaray je dva puta tresao mrežu, no oba pogotka su poništena zbog zaleđa.

Početkom drugog poluvremena, Svensson je započeo noćnu moru Galate sjajnim udarcem iz daljine. U 81. minuti Immobile je riješio pitanje pobjednika pogotkom s bijele točke. Galatasaray se potpuno otvorio, a to su iskoristili Silva i Hekimoglu koji su napunili mrežu protivnika do vrha.

Komentari

Povezano