Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Betis golom u 88. minuti spriječio Gironu u povijesnom pothvatu

U utakmici 18. kola španjolske La Lige, Dinamov protivnik u Konferencijskoj ligi Real Betis je ugostio lidera prvenstva Gironu. Uoči ove utakmice Girona je nanizala sedam uzastopnih pobjeda u gostima te su imali priliku postati tek treći klub u povijesti La Lige s osam gostujućih pobjeda u nizu. U tome im se ispriječio pogodak u 88. minuti te je završilo 1:1.

Do prve prave prilike čekali smo 20 minuta. Tada je Ayoze Pérez sjajno primio loptu u kaznenom prostoru, ali je nakon toga pucao preko gola. Pet minuta kasnije se u odličnoj poziciji našao i Assane Diao koji je također pucao preko gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon promašaja Betisa, Girona je u 39. minuti došla u vodstvo. Aitor Ruibal je srušio Sávia u kaznenom prostoru i sudac je pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač bio je Artem Dovbyk koji se peti put u posljednjih šest utakmica upisuje u strijelce.

U drugom dijelu domaćini su pritisnuli Gironu, ali nisu uspjevali ozbiljnije zaprijetiti sve do 88. minute. Tada je nakon kornera najbolje reagirao Germán Pezzella koji je spasio bod svojoj momčadi.

Girona je sada, barem privremeno, na tri boda ispred Real Madrida koji tek treba odigrati svoju utakmicu. S druge strane, Betis je ostao na sedmom mjestu s 28 bodova.

Komentari

Povezano