Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Betis spreman dočekuje Dinamo; večeras pao Cadiz

U posljednjoj prvenstvenoj provjeri pred dvoboj šesnaestine finala Konferencijske lige protiv Dinama, nogometaši Betisa su gostovali u Cadizu. Na gostovanju na kojem nisu izgubili već 35 godina, Betis je večeras slavio s 2:0.

Momčad Manuela Pellegrinija je povela već u šestoj minuti. Nakon oduzete lopte na protivničkoj polovici poslije uspješnog presinga, 22-godišnji Amerikanac Johnny je ubacio u kazneni prostor s desne strane odakle je pronašao Williana Josea koji snažnim udarcem matira Jeremiasa Ledesmu za vodstvo gostiju od 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačnih 2:0 je u debiju u početnih 11 za klub iz Andaluzije postavio Pablo Fornals. Tek što je Ricardo De Burgos Bengoetxea označio početak drugog dijela, 27-godišnji Španjolac je dobio loptu na desnoj strani na otprilike 18 metara od protivničkog gola nakon čega je s ruba šesnaesterca, poslije krasnog driblinga, još ljepše pogodio suprotni kut mreže domaćeg vratara.

Betis je večerašnjim slavljem, barem privremeno, skočio na šesto mjesto prvenstvene ljestvice s 38 bodova na kontu, jednim više od Real Sociedada. U posljednjih pet utakmica, Andalužani su ostvarili tri pobjede, jedan remi i jedan poraz i to od Barcelone u dvoboju u kojem je poslije 89 minuta rezultat bio 2:2, dok su na kraju Katalonci slavili s 4:2 što je dovoljan alarm za momčad s Maksimira pred njihov dvoboj koji je na rasporedu u četvrtak.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano