Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bez iznenađenja u šesnaestini finala Hrvatskog kupa

Utakmice Hrvatskog malonogometnog kupa odigravale su se ovog vikenda, a 2024. slijedi i Final 8 turnir koji će se odigravati na jednoj lokaciji, po iskušanom receptu ovogodišnjeg turnira u Puli kojeg je obilježila Šibenika i njen sjajan put do finala.

MNK Hajduk iz Splita koji je vodeća ekipa 2. HMNL – Jug tj. trećeg ranga hrvatskog futsala dočekala je dubrovački Square, koji je u konačnici bio prejak protivnik i s konačnih 6:4, nakon vodstva 4:0 na poluvremenu, prošao u finalnu fazu natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto su učinili i drugoligašli iz MNK Novi Marof koji su u Vodicama protiv trećeligaša Heroji 2007 slavili, no tek pucanjima penala, s obzirom da je rezultat nakon 40 minuta igre bio 2:2. U penalima su precizniji bili gosti s konačnih 3:1.

Brod 035 je savladao drugoligaškog suparnika Jezera s 5:3, a trenutno vodeći klub HMNL Futsal Pula nije imala previše problema protiv Torcide, slavivši s konačnih 4:0.

Dva susreta između HMNK Rijeka i Šibenika 1983 te Futsal Dinama i vinkovačke Aurelie na rasporedu su sutra, dok se još uvijek ne zna kad će se odigrati susret Kijeva i Olmissuma za konačno popunjenje Final 8 turnira.

Komentari

Povezano