Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bilić: “Kalinić je lagao. Nisam rekao da su kapetani glavni problem svlačionice”

Nakon što je sada već bivši sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić održao konferenciju za medije isto je sada učinio i predsjednik Ivan Bilić. Osvrnuo se na mnoge teme, a između ostalog i na Kalinićevu izjavu kako je on rekao da su Marko Livaja i Lovre Kalinić problem u svlačionici.

Nikola je hajdukovac i uvjeren je, iskreno vjeruje da to što misli da je ispravno. Zbog toga mi je žao, moja pretpostavka, Nikola je u jučerašnjem razgovoru druge stvari rekao, pa je bila najava da će njegova presica biti nakon Dinama, a onda se promijenilo da će novinari doći kod njega pa da će mu nešto reći. Na kraju se to pretvorilo u live konferenciju koju su vodili neki novinari i postavljali pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako mi je žao što se to dogodilo, moja je pogreška jer sam imao drugačija očekivanja od Nikole. U prvih 20-ak dana bio sam uvjeren da u njemu dobivamo dugoročnog sportskog direktora. Postojale su otpočetka vidljive stvari koje su se trebale nadograditi, postojao je plan i dodatne edukacije. Ono što se dogodilo nakon toga, vjerujem da je rezultat enormnog pritiska i žao mi je. Eto, to je sve što ja mogu reći. Klub će vam reći tko je novi sportski direktor kada potpišemo ugovor, to je razlog zato što još to nismo objavili.

Zatim je odgovorio na pitanje ima li istine u spomenutoj izjavi oko discipline.

Opet, to je bio veći dio druge točke koje sam rekao. Transfer liste postoje i izrađuje ih sportski sektor, glavni i odgovorni je sportski direktor. Postojale su raznorazne liste, ulazne, izlazne, pregovorne, liste igrača koji žele otići, s kojima se razgovara… To je ingerencija sportskog direktora i Uprava se ne miješa u to. Jesam li rekao da su kapetani glavni problem svlačionice, to isto nije istina. Nisam to rekao.

Komentari

Povezano