Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bilić o Gattusu: “Ja sam dva nivoa više od njega, nemam razloga da pričam s njim”

Predsjednik Hajduka, Ivan Bilić, od 18 sati održao je press konferenciju na Poljudu, nakon što je ranije danas Nikola Kalinić također odradio presicu. Sad već bivši sportski direktor Hajduka, koji je jučer dobio otkaz, rekao je da Ivan Bilić ni o čemu ne odlučuje u klubu, već da glavnu riječ vodi predsjednik NO-a Aljoša Pavelin.

Uz to, rekao je kako predsjednik Bilić uopće ne priča s trenerom Gennarom Gattusom te da to traje već mjesec dana. Bilić je upitan kakav je trenerov status i je li to istina da on i Talijan ne komuniciraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja očekujem da trener ispunjava svoj ugovor koji traje dvije godine. Ova odluka oko sportskog direktora nema veze s trenerom. Informacije koje ja imam je to da je on jako motiviran na sljedeću utakmicu i nadam se da će iskoristiti i ovu situaciju za dodatno motiviranje momčadi. Novi sportski direktor nema nikakvo pravo da mijenja status trenera.

Ja sam na nivou koji je dva iznad njega. Ja sam svakodnevno komunicirao sa sportskim direktorom, nemam apsolutno nikakvog razloga da pričam s trenerom jer mu nemam ništa reći. E sad, mislim da to nije bilo prije mjesec dana, pričali smo prije desetak dana.

Ivan Bilić, predsjednik Hajduka
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano