Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bio je prvo pojačanje novog Newcastlea, a sada želi otići

Prvi igrač kojeg je Newcastle doveo pod arapskim vlasništvom, Kieran Trippier, je izrazio želju za odlaskom iz kluba. Engleski reprezentativac je došao iz Atletico Madrida za cijenu od 12 milijuna funti te ga se smatralo ključnim prvotimcem sve do ove sezone.

U utakmici prvog kola protiv Southamptona, Trippier se našao na klupi, a nakon što nije dobio niti minute u tom susretu je zaigrao za mladu selekciju Newcastlea u utakmici protiv mlade selekcije Sunderlanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Newcastle je prošlog ljeta potpisao Tina Livramenta kojeg je platio 40 milijuna eura te je bilo za očekivati kako će on u jednom trenutku postati prvotimac, no izgleda da Trippier nije očekivao kako će se to dogoditi već sada. Pogotovo nakon što je startao u šest od sedam utakmica za Englesku na Europskom prvenstvu.

Trippier će za mjesec dana navršiti 34 godine, a kao novi klub se nameće onaj koji očito voli starije bekove s obzirom na to da za njih igra i Ashley Young, Everton. Pregovori traju, a sve strane se nadaju da će posao biti završen do kraja prijelaznog roka.

Komentari

Povezano