Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bišćanova čistka: Janković u Rijeku, Tolić u Slovačku, Kulenović preko bare

Kako javlja Germanijak, Dinamo više ne računa na Sandra Kulenovića, Marka Tolića, Niku Jankovića i Marija Ćužea. Njima četvorici istekle su posudbe te ih nema na Bišćanovom popisu za nadolazeće pripreme jer se trenutno radi na njihovim transferima.

Tako je Tolić vrlo blizu potpisa za slovački Slovan iz Bratislave, Janković će se vratiti u Rijeku odnosno ostati tamo gdje je i proveo prošlu sezonu, Mario Ćuže navodno ima ozbiljnu ponudu iz Poljske dok je Kulenović na pragu odlaska preko bare, u američki MLS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pripreme će Igor Bišćan zato povesti podosta mladića koji su i ovo proljeće bili u kadru prve momčadi poput Vrbančića, Lukanića, Gurlice, Rukavine i Topića. S druge strane, Moreno Živković i Marko Brkljača nisu među tim imenima te bi oni trebali otići na posudbe. Igrači koji se još vraćaju s posudbi u Maksimir su Daniel Štefulj, Marko Soldo, Petar Sučić, Mahir Emreli, Bartol Barišić, Jakov-Anton Vasilj i Antonio Marin.

Dinamo će prvi dio priprema provesti u Zagrebu do 26. lipnja kada će se zaputiti prema Sloveniji. Tamo će provesti deset dana u Brdu kod Kranja te odigrati tri utakmice. Zasad su poznata dva suparnika, slovenski Koper i bugarski CSKA 1948 Sofia dok se posljednji suparnik još traži. Dinamo će također 24. lipnja uveličati 100. rođendan Dugog Sela te tamo odigrati utakmicu protiv domaćina.

Tako će Bišćan od prvog dana priprema moći računati na iduće igrače: Danijel Zagorac, Ivan Nevistić, Antonio Rajić; Boško Šutalo, Petar Bočkaj, Maxime Bernauer, Jakov Gurlica, Dino Perić, Danijel Štefulj; Luka Lukanić, Josip Mišić, Robert Ljubičić, Marko Soldo, Luka Vrbančić, Jakov-Anton Vasilj; Bartol Barišić, Josip Drmić, Dario Špikić, Fran Topić, Antonio Marin, Gabriel Rukavina.

22. lipnja priključuju se Anes Krdžalić i Petar Sučić; 25. lipnja: Mahir Emreli; 29. lipnja: Dominik Livaković, Josip Šutalo, Bruno Petković, Luka Ivanušec, Stefan Ristovski, Luka Menalo, Sadegh Moharrami; ovisno o rezultatu mlade U-21 reprezentacije priključuju se: Martin Baturina, Mauro Perković i Marko Bulat.

Komentari

Povezano