Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bivša zvijezda Arsenala na korak do klupe Norwicha

Nekadašnje “čudo od djeteta” i jedan od najvećih neostvarenih potencijala u modernom nogometu, Jack Wilshere, bi uskoro trebao postati trener Norwicha.

Wilshere je s 30 godina otišao u nogometnu mirovinu nakon niza problema s ozljedama te nikada nije uspio ostvariti ono što se od njega očekivalo u njegovim ranim fazama karijere u Arsenalu. Nakon Arsenala je karijeru pokušao oživjeti u Bournemouthu, West Hamu i danskom AGF-u, no u konačnici je odlučio zaključiti svoju muku i preći u trenerske vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri dana nakon odlaska u igračku mirovinu, Wilshere je postao trener Arsenalove u18 ekipe s kojom je u prvoj sezoni ušao u finale FA kupa za mlade. U ovoj sezoni mu ekipa ne zna za poraz nakon pet utakmica, a sada je za njegove usluge jako zainteresiran Norwich.

Norwich se trenutno nalazi na 7. mjestu Championshipa s četiri boda zaostatka za prvim Sunderlandom, a Wilshere bi njihovim preuzimanjem postao najmlađi trener u povijesti te lige. Pregovori su navodno u naprednoj fazi te bi konačni dogovor trebao biti pitanje vremena.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano