Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bivši Dinamovac pogotkom duboko u sudačkoj nadoknadi spasio Napoli

Potpuni preokret vidjeli su gledatelji na stadionu Diega Armanda Maradone, i to nakon što je lokalni rival Salernitana u 29. minuti došla do vodstva preko Antonia Candreve na asistenciju hrvatskog braniča Domagoja Bradarića.

Izjednačenje je sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena donio Matteo Politano iz kaznenog udarca, a u drugom poluvremenu uslijedila je Napolijeva opsada gola Salernitane. Ekipa Waltera Mazzarija nikako nije uspjevala probiti dvostruki blok gostiju, izostanak Franka Anguisse i Victora Osimhena koji se nalaze na Afričkom kupu nacija itekako se osjetio, pa je posao zabijanja pogodaka u konačnici preuzela obrana, a ključ je ponovno bila sudačka nadoknada drugog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domagoj Bradarić je skrivio prekršaj iz kojeg je Napoli stigao do pobjede i to u 96. minuti, pa je Serie A još jednom ove sezone pokazala koliko voli Zonu Cesarini. Strijelac odlučujućeg pogotka bio je bivši igrač Splita, Lokomotive i Dinama, reprezentativac Kosova Amir Rrahmani.

Napoli je tako nakon gotovo mjesec dana stigao do pobjede, nakon što je ispao iz Coppa Italie i u tri uzastopne Serie A utakmice ostao bez zabijenog pogotka, te skočio na 6. mjesto prvenstvene ljestvice. Salernitana porazom ostaje prikovana za dno.

U drugom poslijepodnevnom susretu, Genoa Milana Badelja i Torino Ivana Jurića i Nikole Vlašića podijelili su bodove u utakmici koja je završila rezultatom 0:0, iako su domaćini bili bliži pobjedi protiv napadački inertnijih gostiju.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano