Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bivši HNL igrači osigurali Kosovu doigravanje

Dok je Hrvatska igrala protiv Poljske, u utorak navečer su se igrala i četiri susreta lige C u kojima su se sastali Kosovo i Cipar, Litva i Rumunjska, Bjelorusija i Luksemburg te Sjeverna Irska i Bugarska.

Kosovo je na domaćem terenu slavilo rezultatom 3:0, a među strijelce su se upisali i dva bivša igrača iz Supersport HNL-a, Amir Rrahmani i Emir Sahiti. Rrahmani je doveo Kosovo u prednost u 30. minuti, a tu prednost je povećao u 52. minuti Ermal Krasniqi. Konačnih 3:0 postavio je Sahiti u 70. minuti za treću pobjedu Kosova u ovom izdanju Lige nacija koje je sada osiguralo doigravanje za odlazak u B rang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu ove skupine Rumunjska je stigla do gostujuće pobjede protiv Litve uz preokret i rezultat 1:2. Armandas Kučys doveo je Litvu u prednost u sedmoj minuti pogotkom s bijele točke, a Rumunji su izjednačili 11 minuta kasnije, također iz kaznenog udarca pogotkom Răzvana Marina. Preokret je kompletirao Denis Drăguş u 65. minuti te je Rumunjska ostala prva bez poraza.

Tablice omogućuje Sofascore

Bjelorusija i Luksemburg odigrali su neodlučenih 1:1, a oba pogotka su pala u drugom poluvremenu. Bjelorusi su poveli preko Sergeia Politevicha u 54. minuti, a za krajnji rezultat postavio je Gerson Rodrigues pogotkom u 78. minuti iz kaznenog udarca.

U istoj grupi je Sjeverna Irska slavila s visokih 5:0. Isaac Price poentirao je u 15. i 29. minuti, a do poluvremena smo još vidjeli i autogol Dimitara Mitova i promašen penal Kirila Despodova. U posljednjih deset minuta susreta vidjeli smo još dva pogotka; Price je došao do trogotka te se u strijelce upisao Josh Magennis u 89. minuti.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano