Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bivši igrač Barcelone poslao brata blizanca da igra umjesto njega?!

Zanimljiva nam priča stiže iz prvog razreda rumunjskog nogometa, točnije Dinama iz Bukurešta, gdje od početka ove godine igra Edgar Ié. Radi se o reprezentativcu Gvineje-Bisau koji je ranije upisao i jedan nastup za reprezentaciju Portugala, a kojeg je igračka karijera iz matičnog Sporting Cluba vodila preko Barcelone, Villarreala, Lillea, Nantesa, Trabzonspora, Feyenoorda i Başakşehira.

Neobično je zato bilo vidjeti kako 30-godišnji stoper nakon ovog niza klubova dolazi u klub koji je lani nastupao u drugoj rumunjskoj ligi, a ove se ponovno bori za opstanak u tamošnjoj Superligi. Situaciju će možda razjasniti glasina kako je Edgar nakon potpisa za klub u Rumunjsku poslao svog – brata blizanca Edelina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i Edgar, i Edelino je prošao Sportingovu školu nogometa, no uslijedio je puno skromniji niz klubova, uglavnom portugalskih niželigaša, uz po jedan izlet u Litvu i Poljsku, gdje je također igrao za niželigaše. Sumnje je ponukala činjenica da “Edgar” očito nije impresionirao svojim nastupima, ali i nemogućnost komunikacije na engleskom – jeziku za koji su iz kluba bili uvjereni da Edgar zna, što je i za očekivati s obzirom na globetrotterstvo igrača.

Rumunjski novinar koji je plasirao ovu priču dodao je i podatak kako igrač u ovom trenutku ne želi s klubom podijeliti osobne dokumente, što bi očito značilo da su i iz samog Dinama posumnjali na igračev identitet. Iz kluba su zasada samo izjavili – kako su poprilično sigurni da su potpisali ispravnog igrača!

Komentari

Povezano