Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bivši igrač Hajduka donio Turskoj prvo mjesto

Večernji termin ponudio nam je devet utakmica četvrtog kola kvalifikacija. Većina utakmica završilo je očekivanim rezultatom, a nama najzanimljivija utakmica odigrana je u Turskoj gdje je gostovao Wales.

Grupa B

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U grupi B Francuska je dočekala Grčku, dok je Irska igrala kod kuće protiv Gibraltara. Nije bilo iznenađenja te su oba domaćina slavila.

Francuska se dugo mučila s Grcima, ali uspjela je probiti otpor golom Kyliana Mbappea iz kaznenog udarca u 55. minuti. Irska je rutinski kod kuće dobila Gibraltar 3:0.

Grupa C

Ukrajina je u ovoj grupi u ranijem terminu teže od očekivanog dobila Maltu, dok je Engleska razbila Sjevernu Makedoniju na Wembleyju.

Hat-trick je zabio Bukayo Saka, dva je dodao Harry Kane, a po jedan su zabili Marcus Rashford i Kalvin Phillips za ogromnu pobjedu od 7:0.

Grupa D

Nama najzanimljvija grupa je grupa D u kojoj je Hrvatska. Tamo je u ranijem terminu Armenija dobila Latviju, dok je Turska u večernjem terminu kod kuće svladala Wales i tako ponovno zasjela na prvo mjesto.

Pogodak odluke zabio je bivši igrač Hajduka Umut Nayir u 72. minuti, a konačni rezultat postavio je Arda Güler. Wales je od 41. minute igrao s igračem manje jer je Joe Morrell dobio izravni crveni karton.

Grupa H

Nakon razbijanja San Marina od Finaca u ranijem terminu, večernji termin nam je u grupi H ponudio dvije tvrde utakmice s malo prigoda i golova.

Slovenija je kod kuće odigrala 1:1 s Danskom, a Kazahstan je golom Abata Aymbetova pred sam kraj utakmice došao do velike pobjede u Sjevernoj Irskoj.

Grupa I

Posljednja grupa po abecednom redu donijela nam je dva najveća iznenađenja dana. Bjelorusija je svladala Kosovo, a Rumunjska je nakon dva gola zaostatka otkinula bod Švicarcima.

Sve je išlo po planu Švicarcima koji su vodili s dva gola Zekija Amdounija. Veliki povratak režirao je mladi napadač Parme Valentin Mihaila koji s dva gola iza 90. minute donosi Rumunjskoj veliki bod.

U posljednjoj utakmici ove grupe Izrael je s 2:1 svladao Andoru.

Komentari

Povezano