Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bivši igrač Hajduka zabio gol u jednom od najtežih ligaških poraza Besiktasa

Mijenjaju se treneri, mijenjaju se igrači, ali turski velikan niže loše rezultate, posebice u domaćem prvenstvu.

Nakon poraza od Trabzonspora s 3:0, Adane DS sa 4:2, Besiktasa, Alanyaspora i Kasimpase s 3:1 te 5:0 od Club Bruggea u Konferencijskoj ligi, klub Ante Rebića upisao je novu rezultatsku katastrofu i jedan od najtežih ligaških poraza u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pendikspor, ekipa koja je na pretposljednjem mjestu prvoligaške ljestvice i koja je u 21 kolu osvojila tek 16 bodova, zabivši pritom 21 pogodak, u današnjem je susretu protiv Besiktasa slavila s ogromnih 4:0.

To je jedan od najtežih ligaških poraza i drugi najteži gostujući poraz u povijesti Besiktasa, kojeg je s 4 gola razlike, rezulatom 5:1 u gostima pobjedio tek Caykur Rizespor još 2001. godine, dok najteži ligaški poraz i dalje ostaje onaj od Bursaspora 1981. godine s rezultatom 5:0.

Ekipa novog trenera Fernanda Santosa gubila je već u 4. minuti i to pogotkom bivšeg Hajdukovog igrača Umuta Nayira, kojeg možete vidjeti niže.

Posao su u drugom poluvremenu dovršili Halil Akbunar u 70., Mame Thiam u 74. te Nuno Sequeira u 82. minuti, za konačnih 4:0.

Ante Rebić u igru je ušao u 66. minuti i uklopio se u sivilo svoje ekipe.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano