Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bivši igrač Rijeke je ostao bez kluba. Slijedi li povratak u HNL?

U posljednje vrijeme sve češće viđamo kako se bivši igrači vraćaju u SuperSport HNL kako bi revitalizirali svoju karijeru. Sada smo dobili još jednog potencijalnog kandidata za takav potez.

Naime, Robert Murić je sporazumno raskinuo ugovor s Konyasporom i tako postao slobodan igrač. Turskom klubu se pridružio u ljeto 2022. godine kada je stigao iz Rijeke za koju je odigrao 123 utakmice, a za to vrijeme je upisao 38 golova i 26 asistencija te osvojio dva trofeja pobjednika Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov nogometni put bio je poprilično atipičan, sa samo 18 godina iz Dinama je otišao u Ajax, da bi nakon toga igrao za Pescaru i Bragu prije svog dolaska u Rijeku 2019. godine. Za Konyaspor je odigrao 53 utakmice te upisao četiri gola i isto toliko asistencija, a ovaj 27-godišnji krilni napadač svakako bi bio zanimljiv dodatak ekipama iz HNL-a.

Kao moguća opcija nameće se eventualni povratak u Rijeku gdje je prije svog odlaska bio apsolutni miljenik navijača, a trenutno nam ne preostaje ništa više nego pričekati daljnji razvoj Murićeve karijere…

Komentari

Povezano