Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bivši kapetan Dinama dolazi u Lokomotivu

Momčad zagrebačke Lokomotive doživila je veliki kvalitativni pad ovog ljeta, a on se ponajviše ticao veznog reda gdje su Lokosi ostali bez kapetana Matea Marića, ali i druge startne “šestice” Vladana Bubanje.

Kadar je, već po Lokomotivinom običaju, popunjem obećavajućim juniorima, no nije za iznenaditi da su iz kluba tražili i poneko iskusnije rješenje za sredinu terena. U klub bi se tako po informacijama Germanijaka, nakon šest godina inozemstva trebao vratiti Domagoj Antolić. Na portalu se navodi i kako je sâm igrač imao izdašnih ponuda za ostanak na Bliskom istoku, zbog obiteljskih je razloga odabrao povratak u domovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji kapetan Dinama napustio je Zagreb 2018. godine nakon čega je tri godine igrao za varšavsku Legiju, te potom tri godine za saudijski Damac. Član Modrih bio je od 2007. do 2010., te potom od 2013. do 2018. Za vrijeme prve epizode odradio je jednu sezonu na posudbi u Lokomotivi, dok je punokrvni član Lokosa bio između 2010. i 2013.

U te je tri godine Antolić odradio svoju igračku afirmaciju, te u 66 nastupa zabio za veznjaka impresivnih 15 golova. S Dinamom je osvojio osam trofeja, a još je tri podizao i kao član Legije, dok je u sezoni 2019./20. izabran za najboljeg veznjaka poljske Ekstraklase.

Nekadašnji povremeni hrvatski reprezentativac (upisao šest nastupa) sada se s nedavno navršene 34 godine vraća u HNL pomoći bivšem klubu koji u novoj sezoni i dalje čeka na prvu pobjedu. Podsjetnika radi, Lokomotiva je u uvodna tri kola dva puta remizirala (Slaven Belupo, Hajduk) i jednom izgubila (Rijeka). Antolić bi trebao biti registriran i na raspolaganju Silviju Čabraji već za sljedeći ligaški ogled u kojem Lokomotiva u petak dočekuje Šibenik.

Komentari

Povezano