Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bivši nogometaši Arsenala se raspištoljili i obilježili kolo u Francuskoj

Ovog vikenda se igralo petnaesto kolo francuske Ligue One, a kolo su obilježila dva bivša suigrača iz Arsenala. Naime, do danas je u francuskom prvenstvu samo Kyllian Mbappe ove sezone postigao hattrick, ali to se promijenilo jer je Lyonov Alexandre Lacazette danas zabio tri pogotka Toulouseu.

Sve probleme “Lavova” smo pretresli u današnjem tekstu, a oni su danas odgovorili na najbolji način jer su s 3:0 svladali Toulouse. Lacazette je zabijao redom u 25., 29. i 80. minuti čime je u jednoj utakmici udvostručio svoj golgeterski konto ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Lacazettea svakako moramo istaknuti to da su Dejan Lovren i Duje Ćaleta-Car po prvi put u dresu Lyona zajedno krenuli od prve minute, a to se ispostavilo dobrom odlukom trenera Pierrea Sagea jer su danas ostvarili prvu domaću pobjedu i tek četvrti ”clean sheet”.

Nastavljamo s Pierreom jer je Sageov imenjak Aubameyang nastavio spektakularnu formu zabivši dva pogotka uz jednu asistenciju za Marseille u velikoj pobjedi od 4:2 na gostovanju protiv Lorienta. Aubameyang je utakmicu otvorio asistencijom za gol Chancela Mbembe u trećoj minuti, dok je već u devetoj postigao svoj prvi gol. Gabonac je drugi gol zabio u 42. minuti za 4:1 čime njegov učinak u posljednje četiri utakmice u svim natjecanjima iznosi sedam pogodaka i tri asistencije.

Marseille je tako upisao četvrtu uzastopnu pobjedu u svim natjecanjima te treću u francuskom prvenstvu za skok na šesto mjesto ljestvice.

Komentari

Povezano