Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bivši reprezentativac Rumunjske: “Dogovoren je remi sa Slovacima. Čemu rizik?”

Grupna faza Europskog prvenstva u nogometu je došla do same završnice. U nedjelju su odigrane dvije utakmice trećeg kola skupine A u kojima su reprezentacije Njemačke i Švicarske remizirale, dok je Mađarska najkasnijim golom u povijesti regularnog dijela utakmica Eura svladala Škotsku, a danas nas očekuju dvije utakmice skupine B.

Ovaj članak nije posvećen kalkulacijama u “našoj skupini” već onima u skupini E. Tamo sve četiri reprezentacije, Belgija, Rumunjska, Slovačka i Ukrajina u treće kolo ulaze s po tri boda, a u srijedu nas očekuju dvoboji između Belgije i Ukrajine te Slovačke i Rumunjske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom drugonavedene utakmice, u kojoj remi obje momčadi vodi u nokaut fazu, javio se bivši rumunjski reprezentativac Danut Lupu. 57-godišnjak je u razgovoru za Antenu Sport bez dlake na jeziku izjavio sljedeće:

“Kvalificirat ćemo se dalje, remi sa Slovačkom. Sve je dogovoreno, bilo bi šteta da oboje ne odemo dalje. Zašto riskirati? Na tom nivou igrači se odlično slažu. Čemu rizik? Zašto da dođe do nesreće?”, rekao je. U drugoj utakmici Belgija je favorit protiv Ukrajine, ali i njoj je dovoljan bod kako bi prošla dalje. Ukrajina jedina mora igrati na pobjedu zbog najlošije gol-razlike. 

Lupu je u svojoj karijeri dres svoje zemlje oblačio 14 puta između 1989. i 1998. godine.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano