Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bivši trener Barcelone o Rakitiću: „Puno mi je pomogao, spavao sam u njegovom dresu“

Bivši trener Barcelone, Quique Setién, prisustvovao je derbiju na Maksimiru između Dinama i Hajduka. Španjolski stručnjak kroz svoju je karijeru vodio nekoliko hrvatskih nogometaša, a nekih od njih se prisjetio u razgovoru za Novu TV.

Prvotno je nahvalio Ivana Rakitića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za mene je bio jako dobar igrač. Puno mi je pomogao jer osim što je fantastičan nogometaš i što je tip igrača koji su mi se uvijek sviđali, on je velika osoba. Radišan je, pošten i s jako puno kvaliteta.

Quique Setien, Nova TV

Jeste li se vidjeli s Rakitićem nakon derbija?

Jesam, ali prije utakmice. A navečer sam mu poslao poruku s fotografijom sebe u njegovom dresu koji mi je dao. Stavio sam dres na sebe i spavao u njemu. Zaista krasan dečko, veliki nogometaš i sjajna osoba.

Quique Setien, Nova TV

Zatim se osvrnuo na svoj period u Las Palmasu gdje je trenirao Alena Halilovića i Marka Livaju.

Livaja nam je dao dobrih stvari, bio je dobar igrač, ali mu je nešto nedostajalo u tom trenutku. Bio je potentan igrač, igrač kojeg sada vidimo. Nismo imali previše osobnog kontakta s njim jer nije znao jezik, ali je dobre stvari odradio dok je bio tamo. Halilović također, slična situacija. On je više poznavao španjolski. Izvanserijski je igrač, u tehničkom smislu jako dobar i donosio je dobre odluke na terenu, ali nedostajalo mu je kontinuiteta.

Quique Setien, Nova TV
Komentari

Povezano