Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bivši vratar Vatrenih pronašao novi klub

Simon Sluga postao je novi član Maccabija iz Tel Aviva. Vodeći klub izraelske lige potvrdio je da je hrvatski golman potpisao ugovor do kraja sezone. Sluga je bio bez kluba otkako je ljetos napustio bugarski Ludogorec, gdje je u posljednje dvije i pol godine odigrao 39 utakmica, primivši 36 golova i sačuvavši mrežu 19 puta, a osvojio je i pet trofeja.

Slugina karijera započela je u Jadranu iz Poreča, a potom je, prolazeći kroz mlađe uzraste Dinama i Rijeke, došao do posudbi u mladim momčadima Juventusa i Verone. Na seniorskoj razini igrao je za Rijeku, Pomorac, Lokomotivu, Speziju, Luton Town, Ludogorec i sada Maccabi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše nastupa sakupio je braneći za Luton, njih 94, a slijedi Rijeka s 86 utakmica. S Riječanima je 2018. bio prvak Hrvatske te je dvaput uzeo Hrvatski kup. Prema Transfermarktu, Slugina vrijednost procijenjena je na 600 tisuća eura.

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić redovno ga je pozivao između 2018. i 2021. godine, pa je tako bio na klupi za prijateljske utakmice, susrete Lige nacija, kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo i na Europskom prvenstvu 2021. U tom je periodu upisao tri nastupa u prijateljskim utakmicama za Vatrene.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano