Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bjelica: “Kad osjetim da se dogodila nepravda, jednostavno malo gubim kontrolu”

Trener Dinama Nenad Bjelica dao je svoj prvi veliki intervju otkada se vratio na klupu Modrih. Za časopis dRevija dotaknuo se i prvih dana u klubu, pritiska koji osjeća u Dinamu, svog razvojnog puta kao trenera na terenu i van terena, kao i odnosa s igračima, ali i sa svojim stožerom. Objašnjavao je svoj pogled na nogomet, kao i na vjernost, ali i svoje točke pucanja koje, objasnio je, su reakcija na nepravdu.

Nije mi cilj da budem bolji od nekog drugog trenera Dinama nego da budem bolji od Bjelice koji je bio u prvom mandatu u Dinamu. To želim postići. Postavio sam si cilj u Dinamu, naravno, u hrvatskom prvenstvu i kupu pokušati osvojiti oba pokala, ali ja želim u Ligi prvaka doći među 24. To je moj cilj, ja to želim ostvariti, siguran sam da imamo kvalitetu za to. Kad zamisliš nemoguće onda uglavnom postižeš najvišu razinu mogućeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nenad Bjelica

Trener Modrih dotaknuo se i idućih europskih izazova Dinama.

Ja vjerujem da je moguća pobjeda i protiv Milana u zadnjem kolu. Ali neću sad razmišljati o Milanu. Ja mislim da je to moguće, mi ćemo u toj utakmici isto biti konkurentni iako to možda zvuči malo prepotentno ili ne znam kako, ili previše samouvjereno. ali ja sam ambiciozan i vjerujem da je to moguće. Fokusirat ćemo se na Salzburg prvo pa ćemo vidjeti što će nam ta utakmica donijeti i potom ćemo gledati dalje. Ali ima još dovoljno bodova za osvojiti, u svakoj je utakmici moguća pobjeda. Protiv Borussije Dortmund sam bio vrlo konkurentan s Unionom. A mislim da je Dinamo kvalitetnija momčad od Uniona. Tako da ja sebe vidim sa šansama u svakoj utakmici. Možda u nekoj od ovih utakmica koje su nominalno lakše ne osvojimo tri boda, a onda vjerujem da ćemo možda protiv Borussije ili Milana osvojiti tri. Sve je moguće.

Nenad Bjelica

Pojasnio je Bjelica i što mora popraviti u svome radu.

Kad osjetim da se dogodila nepravda, jednostavno malo gubim kontrolu i to je ono u čemu se moram popraviti.

Komentari

Povezano