Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bjelica nakon incidenta sa zvijezdom Bayerna: Neću mu se ispričati, došao je u moj prostor i provocirao

Trenerska karijera Nenada Bjelice često je bila popraćena raznim incidentima, no ovo što je napravio za vrijeme jučerašnje utakmice posebno je odjeknulo. Naime, njegov Union Berlin gostovao je kod Bayerna, a u 74. minuti hrvatski trener je rukom u lice odgurnuo Leroya Sanéa.

Momentalno je zaradio crveni karton te bio isključen, a nešto oštrija kazna očekuje se naknadno od strane Njemačkog nogometnog saveza. Na konferenciji za medije nakon utakmice Bjelica je iznio svoje stavove u vezi nastale situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam bio u svojem trenerskom prostoru, lopta mi dolazi i želim je predati Sanéu. On me gurnuo i tad sam reagirao kako nisam trebao, rukom prema licu. To nije u redu i tad sam dobio crveni karton apsolutno zasluženo. Osjećao sam se provocirano u svom trenerskom prostoru i reagirao sam kako nisam trebao.

No, neću mu se ispričati, jedino svojoj momčadi. Ovakve stvari mi se ne smiju tolerirati, ali neće biti ništa od isprike. Sané je došao u moj prostor i pokušao me provocirati. Naravno da nisam reagirao kako bi jedan trener trebao i nemam što više dodati na tu temu”, poručio je Bjelica.

Komentari

Povezano