Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bjelica: “Nastup Petkovića je i dalje pod upitnikom”

Nogometaše Dinama sutra u sklopu 10. kola SHNL-a očekuje gostovanje u Puli kod Istre 1961. Trener Dinama, Nenad Bjelica, konferenciju za novinare održao je u Koturaškoj, umjesto u Maksimirskoj 128.  U ceremoniji je sudjelovao Dinamov predsjednik Velimir Zajec, predsjednik Vijeća gradske četvrti Trnje Goran Đulić te pročelnik Luka Juroš.

Modri će u Puli ponovno biti bez prvog vratara te najboljeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer nam se priključio i zadnji reprezentativac Mbuku. Svi su se uglavnom vratili zdravi, tako da imamo cijelu momčad na raspolaganju osim vratara Nevistića koji i dalje muku muči s problemom lista. Isto tako, Bruno Petković ide na put, ali njegov nastup nije siguran. Mauro Perković ozlijedio se u prijateljskom susretu reprezentativne stanke, tijekom koje su svi igrači dobro trenirali, kao i cijelog ovog tjedan. Vjerujem da idemo spremni u Pulu i da ćemo se vratiti s tri boda.

Nenad Bjelica

Trener Dinama prokomentirao je nastupe Martina Baturine i Petra Sučića za reprezentaciju.

Reprezentacija Hrvatske odigrala je jako dobre dvije utakmice i čestitam im na osvojenim bodovima. Sretan sam što su Dinamovi igrači dali obol u tim utakmicama i pokazali da u SHNL-u ima dobrih igrača koji mogu pomoći reprezentaciji. Ne da su pomogli, nego su u utakmici s Poljskom bili možda i najznačajniji. Način na koji se ta dva mladića razvijaju stvarno je na ponos svima nama u Dinamu i onima koji su tu bili prije mene. Oni znaju da im je 20, odnosno 21 godina, stoga moraju nastaviti s radom i dokazivati se iz dana u dan. Takvi će se uspjesi onda i ponavljati.

Nenad Bjelica

Modre očekuje vrlo zahtjevan raspored, no puna koncentracija je trenutno na Istri.

Stvarno razmišljamo samo o Istri, to nam je jedini fokus u ovom trenutku. O svemu onome što dolazi poslije utakmice razmišljat ćemo nakon Pule. Cijelog tjedna maksimalna priprema bila je samo na Istru, a poslije imamo dovoljno vremena za pripremiti sve utakmice koje dolaze. Gledao sam Istru protiv Hajduka. Tada sam bio bez posla, a živim u Istri pa sam iskoristio priliku. To je jedna vrlo kvalitetna i dobro vođena momčad. Dosta su agresivni, igraju atipično u odnosu na druge momčadi u HNL-u. Morat ćemo dati maksimum za tri boda, a vjerujem da ćemo to i napraviti. Imaju dosta dobrih mladih igrača, kvalitetnih stranaca. Sve u svemu, kvalitetna ekipa.

Nenad Bjelica

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano