Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bjelica: “Ne komentiram suđenje, a remi je realan rezultat”

Istra 1961 i Dinamo odigrali su neriješeno 2:2 u desetom kolu SuperSport HNL-a. Mateo Lisica i Beyatt Lekweiry bili su strijelci za Istru, dok su za Dinamo zabili Arijan Ademi i Sandro Kulenović.

Istra je od 64. minute igrala s igračem manje zbog isključenja Stephanea Kellera. Ovim rezultatom Dinamo nije iskoristio priliku da preuzme vrh ljestvice, čime je pružio šansu Hajduku da pobjedom protiv Slaven Belupa poveća prednost na četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, trener Dinama Nenad Bjelica dao je svoj osvrt na remi u Puli.

Čestitke Istri na vrlo dobroj utakmici u kojoj su nam otežali posao s puno trke i agresivnosti. Znali smo da će biti tako, ali nismo se dobro prilagodili. Pogotovo u prvom dijelu, kad nismo ništa mogli stvoriti. Na kraju ovo je realan rezultat, zaslužile su obje momčadi po bod, ali ne možemo s njim biti zadovoljni.

Nenad Bjelica

O nervozi koja je bila prisutna tijekom cijelog susreta.

Protivnik agresivan, sve u granici fair-playa, oni su se borili za sebe, bili su stalno za petama i to nervira. Bilo je više nervoze više nego je uobičajeno, ali nogomet se igra s emocijama i želim da moji igrači igraju s emocijama. Brinulo bi me više da ne reagiraju, da su hladni.

Nenad Bjelica

Cordoba…

Riješit ćemo interno, to je naša unutrašnja stvar. Danas je dobio Pjaca dobio priliku, u Varaždinu Cordoba, vidjet ćemo tko će u idućoj utakmici. Imamo široki kadar i još rješenja.

Nenad Bjelica

Na kraju utakmicu došlo je do sukoba s Istrinim igračem Gaguom, što se točno dogodilo?

Emocije su to, što se događa na terenu, ostaje na terenu. S respektom tretiram protivnike, a kad ne dobiješ taj respekt vruće glave možeš svašta napraviti. Ali, nisam napravio ništa. On je vrijeđao moju klupu, rekao sam mu da ne vrijeđa. Dobro je, mlad je dečko, želio je pobijediti.

Nenad Bjelica

O Petkoviću, Pjaci i Stojkoviću…

Nije na 100 posto, ali i ovakav može pomoći. Sad, jel može 90 minuta, vidjet ćemo iduća dva-tri dana uoči utakmice u Salzburgu.

Jako smo malo dobili od krilnih igrača kao i u Varaždinu. Tada Hoxha i Cordoba sad Stojković i Pjaca. Velike su zasluge i Istre za to, jer nisu domaćini puno dopustili.

Nenad Bjelica

Komentar o suđenju?

Ne komentiram suđenje!

Nenad Bjelica

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano