Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bjelica remizirao u debiju na klupi Union Berlina

Nenad Bjelica je u petom kolu Lige prvaka debitirao na klupi Union Berlina. Iako se pred kraj prvog poluvremena činilo kako će u svom prvom nastupu odnijeti pobjedu, u konačnici ipak nije bilo tako. Bjeličina momčad je od 31. minute igrala s igračem više, nakon toga i povela, ali na kraju su remizirali rezultatom 1:1 protiv Brage.

Iako nismo puno vidjeli u prvom dijelu od strane njemačkog sastava, Union je vodio na poluvremenu. Prvih pola sata igre Braga je bila nešto opasnija, imali su nekoliko dobrih prilika, ali onda im je u 31. minuti isključen igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sikou Niakaté je nagazio suparnika, a sudac Clement Turpin je nakon VAR provjere utvrdio da prvotno dodijeljeni žuti karton nije dovoljno strogo kazna. Pokazao mu je tako direktan crveni karton, a Bjeličina momčad imala je pred sobom 60-ak minute igre s igračem više. Iskoristili su to na najbolji mogući način u 42. minuti kada je Robin Gosens bio precizan iz prvog udarca u okvir Uniona, ali i na cijelom susretu.

Ipak, Braga je u 51. minuti izjednačila s igračem manje. Álvaro Djaló je pucao, a vratar Frederik Rønnow nije najbolje reagirao. Unatoč igraču više, Union nije previše pokazao u drugom dijelu. Dapače, Braga je bila ta koja je bila puno bliže drugom pogotku, ali rezultat se do kraja susreta ipak nije mijenjao. Josip Juranović je odigrao cijeli susret za njemački sastav.

Berlinski klub u užasnoj je formi, posljednji put su slavili još krajem kolovoza, a to bi značilo da su trenutno na 16 utakmica u nizu u kojima nisu uspjeli pobijediti. U teoriji još uvijek mogu izboriti treće mjesto koje vodi u Europa ligu, ali u posljednjem kolu moraju svladati Real Madrid i u isto vrijeme se nadati kako će Braga izgubiti u Napulju.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano