Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bjelica: “Svi su bili sjajni, ne znam koga bih izdvojio”

Dinamo je u trećem kolu Lige prvaka na gostovanju pobijedio RB Salzburg rezultatom 2:0. Strijelci za Modre bili su Sandro Kulenović u 49. i Bruno Petković u 84. minuti, a Salzburg je od 66. minute bio s igračem manje pošto je tada vratar Alexander Schlager zaradio direktan crveni karton.

Nakon poraza od Bayerna i remija s Monacom, ovo je prva pobjeda za Dinamo u ovoj sezoni Lige prvaka, a svoje dojmove nakon iste podijelio je trener Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije svega bih čestitao svojoj ekipi na pobjedu koju mislim da smo apsolutno zaslužili. Držali smo pod kontrolom cijelu utakmicu, nismo dali ništa protivniku osim nekih polušansi na kraju. Bili smo perfektni u obrani, a u prvom dijelu nam je možda falilo više agresivnosti prema naprijed.

Nenad Bjelica

Znači igrači su ispunili sve zahtjeve?

Mi smo na terenu primijenili sve što smo htjeli. Sve što sam tražio od igrača, sve kretnje. Tražio sam puno igre preko bokova, sve što smo trenirali su primijenili na terenu. Trebalo je i malo sreće, ali i kvalitete. Mi smo pokazali da imamo oboje.

Nenad Bjelica

Tko je po vama bio najbolji?

Svi su bili sjajni, ne znam koga bih izdvojio, od Ogiware, Ristovskog, Kulenovića, Mišić je odigrao utakmicu za deset, Bernauer i Torrente odlični. Sučić i Baturina su trkački odigrali odličnu utakmicu, kao i svi dečki koji su ušli. Sretan sam i da smo treću utakmicu i defanzivno jako dobro stajali.

Nenad Bjelica
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano