Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bjelica upisao drugi uzastopni poraz, Beljo utakmicu odgledao s klupe

U 29. kolu njemačke Bundeslige Augsburg je na domaćem terenu s 2:0 pobijedio Union Berlin. Momčad Nenada Bjelice imala je priliku vratiti se na pobjedničke staze, no nisu uspjeli te su upisali drugi uzastopni poraz.

Prvo poluvrijeme nije obilovalo velikim brojem prilika, vrijedi spomenuti tek udarac veznjaka Uniona Alexa Krala koji je u 41. minuti iz dobre pozicije pucao pored gola. Međutim, u nastavku su se domaćini probudili i ekspresno poveli već u 47. minuti. Nakon velike pogreške gostujuće obrane Phillip Tietz našao se ‘oči u oči’ s protivničkim golmanom i sigurno zabio za vodstvo Augsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je nakon toga ponovno preuzela jedan mirniji ton, a do novog, konačnog pogotka morali smo čekati do 81. minute. Nakon sjajne kombinatorike igrača Augsburga lopta je stigla do Svena Michela, a njemački napadač neumoljivo je pogodio za potvrdu pobjede svoje momčadi. U sudačkoj nadoknadi Kral je imao priliku smanjiti rezultat i vratiti Union u život, no odličnom intervencijom istaknuo se domaći vratar Finn Dahmen.

Hrvatski napadač Dion Drena Beljo utakmicu je odgledao s klupe, dok se Kristijan Jakić nije našao u zapisniku za utakmicu. U redovima momčadi iz Berlina Josip Juranović zbog ozljede nije konkurirao za susret.

Na kraju Augsburg slavi veliku pobjedu kojom su se šestom Eintrachtu, koji drži posljednje mjesto koje vodi u Europu, približili na samo tri boda. Union je, pak, ostao na 13. mjestu sa šest bodova iznad ‘opasne’ zone.

Komentari

Povezano