Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bjelica želi vratiti trećeg najskupljeg stopera u povijesti Dinama

Kako doznaje Index, novi trener Dinama Nenad Bjelica je kontaktirao bivšeg stopera kluba kojeg želi vratiti u klub s obzirom na to da bi u naredna dva prijelazna roka mogli otići braniči Kevin Theophile-Catherine, Dino Perić i Mauro Perković.

Riječ je o Filipu Benkoviću koji je ovo ljeto raskinuo ugovor s Udineseom. 27-godišnjak je u siječnju 2022. godine došao u Serie A iz Leicestera, a sada kao slobodan igrač može besplatno potpisati za Dinamo u zimskom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benković je karijeru započeo u Dinamu, koji ga je 2018. godine za 14.5 milijuna eura prodao u Leicester, što je šesti najveći izlazni transfer u povijesti kluba. Skuplje od njega prodani su samo Joško Gvardiol, Dani Olmo, Marko Pjaca, Luka Modrić i Josip Šutalo.

Ima jedan nastup za reprezentaciju Hrvatske, a Benković nikada nije ispunio svoj potencijal. Za Leicester je upisao samo dva nastupa, a klub ga je slao na posudbe u Celtic, Bristol City, Cardiff i belgijski OH Leuven prije nego je kao slobodan igrač otišao u već spomenuti Udinese.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano