Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bjelici bod nakon ludnice u nadoknadi prvog poluvremena

Mainz 05 i Union Berlin našeg trenera Nenada Bjelice podijelili su bodove u zaostaloj utakmici 18. kola njemačke Bundeslige, a pogoci su padali duboko u nadoknadi vremena prvog poluvremena.

Bila je to važna utakmica za oba sastava. Domaćini su htjeli doći do prvog troboda nakon devet susreta u kojima nisu okusili slast pobjede i uhvatiti priključak za zonom opstanka, dok su Bjeličini Berlinčani u misiji bježanja upravo iz te zone. Bila je to posljednja, treća utakmica kazne koju je Bjelica dobio zbog udaranja igrača Bayerna Leroya Sanea, a sam susret je odigran po velikoj kiši, koja nije dopuštala akterima na terenu da pokažu svoje najbolje umijeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Uniona u prvom su poluvremenu stvarali bolje prilike, ali prvi su do pogotka stigli domaćini u osmoj od inicijalnih devet minuta sudačke nadoknade prvog dijela. Udarac iz kuta izveo je Nadiem Amiri, a Jonathan Burkardt glavom postigao svoj prvi ovosezonski pogodak za 1:0 Mainza.

I kada su svi čekali posljednji sučev zvižduk, loptu je s desne strane napada Uniona ubacio Janik Haberer, a Robin Gosens na drugoj vratnici pospremio u mrežu za 1:1. Bio je to jubilarni, 50. pogodak u karijeri 29-gdišnjek njemačkog lijevog beka. S tim se rezultatom dakle otišlo na odmor, ali bio je to i konačan rezultat susreta u kojem u drugom poluvremenu i nismo vidjeli previše od nogometa.

Komentari

Povezano