Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bjeličin Trabzonspor vodio 2:0 pa izgubio

Danas je odigrana posljednja utakmica 6. kola turske Super lige. Hatayspor je ugostio Trabzonspor kojeg vodi bivši trener Dinama i Osijeka Nenad Bjelica.

Trabzonspor je bio favorit u ovome susretu koji u prvome poluvremenu nije nudio pregršt šansi. Unatoč nedostatku uzbuđenja, Trabzonspor je ipak poveo u 44. minuti kada je Edin Višća zabio na asistenciju Paula Onuachua te je 0:1 bio konačni rezultat prvog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 62. minuti je Onuachu nakon asistencije upisao i pogodak za 0:2 te je izgledalo da će Trabzonspor rutinski doći do nova tri boda. Međutim, to je bio prvi i posljednji udarac gostiju u drugom poluvremenu te je krenuo potpuni preokret na susretu.

Rigoberto Rivas je u 72. minuti smanjio rezultat na 1:2 te je u 88. minuti Didier Lamkel postigao izjednačujući pogodak. Hatayspor je na kraju uzeo i puni plijen zahvaljujući Oluwafisayu Dele-Bashiru koji je pogotkom okrunio kontranapad za konačnih 3:2 i potpuni preokret. Nigerijac je ovim pogotkom nastavio svoju sjajnu golgetersku formu ove sezone; u prvih šest kola je postigao četiri pogotka.

S ovom pobjedom je Hatayspor skočio na četvrto mjesto. S druge strane, Bjelici je ovo već treći poraz u prvih šest kola te njegova momčad već zaostaje za vodećim Fenerbahceom koji ima šest bodova više i utakmicu manje.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano