Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Blijedi Hajduk u dosadnom susretu remizirao u Slovačkoj

Nakon druge utakmice protiv Torshavna, Hajduk je još jednom u gostima odigrao bez pogodaka. U prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, Splićani su remizirali rezultatom 0:0 na gostovanju kod slovačkog Ružomberoka.

U prvom dijelu domaćini su imali i najbolju priliku utakmice. U 17. minuti Martin Chrien se našao sam pred Ivanom Lučićem, no njegov volej je završio daleko iznad prečke. U 30. minuti Marko Livaja je dobro petom proigrao Rokasa Pukštasa koji je zabio uz pomoć odbijanca domaće obrane, ali pogodak je poništen zbog zaleđa ranije u akciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu Abdoulie Sanyang je pokušao zabiti u 60. minuti, no njegov pokušaj je blokirala čvrsta domaća obrana. U 79. minuti je Filip Krovinović primio odbijenu loptu, namjestio je na lijevu nogu i zapucao, ali njegov udarac u lijevu stranu gola brani Tomáš Frühwald.

Puno više se očekivalo od Bilih, no Gennaro Gattuso se još nije vratio sa službenog gostovanja s postignutim pogotkom. Uzvrat će se odigrati na Poljudu 15. kolovoza u 21 sat.

Komentari

Povezano