Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bogdanović i Pešić nakon dvoboja žustro po sudcima: “Nismo dobili respekt”

Iako je reprezentacija Srbije u jučerašnjem dvoboju sa Sjedinjenim Američkim Državama tri četvrtine snažno držala ključeve pobjede, u posljednjoj je četvrtini uslijedio njihov krah zbog kojeg su izgubili polufinalni susret. Nakon turbulentnog poraza pred javnost su stali Bogdan Bogdanović i izbornik Svetislav Pešić koji se nisu mogli oteti dojmu zakinutosti kod jednog čimbenika – sudaca.

Bek Orlova je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SAD-u nije trebao taj oblik pomoći protiv nas…Ne želim sad razmišljati o sudcima i drugim stvarima kao gubitnik, iako mislim da su trebali suditi utakmicu drugačije…Nije to naša stvar, mi smo se borili do kraja, to je njihova stvar, neka ide na njihovu dušu. Samo neka oni spavaju kako hoće.

Bogdan Bogdanović

Izbornik Pešić također se osvrnuo na utakmicu i turnir:

Ne tražim opravdanja, ljut sam jer nismo dobili respekt od sudaca, ne samo na ovoj utakmici. Jer ako najbolji igrač na svijetu za 37 minuta šutira četiri slobodna bacanja, a Bogdanović jedno, a cijelo je vrijeme lopta kod njih. Čudne stvari su se događale. Miran sam, nisam ljut. Razočaran sam jer ova ekipa nije dobila respekt od sudaca. Rekao sam igračima da ne pričaju, već da se bore i da će ih oni nagraditi, ali to večeras nismo vidjeli.

Svetislav Pešić
Komentari

Povezano