Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bogdanović i Šamanić odigrali dobre partije u pobjedama svojih ekipa

Danas je dio NBA timova odradio svoje 80. utakmice sezone, a mi vam donosimo nekoliko najboljih susreta.

New York Knicksi su zahvaljujući izvrsnoj predstavi slavili u TD Gardenu protiv Boston Celticsa rezultatom 118:109. Bio je ovo jednosmjeran susret u kojem sastav iz Big Applea nije u nijednom trenutku dozvolio ispustiti vodstvo koje je ostvario nakon šest minuta prve četvrtine.
Knickse je predvodio raspoloženi Jalen Brunson s 39 poena u svega 30 minuta igre. Brunson nam dokazuje da je ušao u playoff formu svojim prosjekom od 38,4 poena, 3,6 skokova i 8,7 asistencija u posljednjih sedam susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porast u minutama za Knickse ostvario je naš Bojan Bogdanović kojem je Tom Thibodeau dodijelio 25 minuta igre u kojima je Bojan zabilježio 14 poena na šut iz igre od 60 posto. Prvo lice domaćina bio je Payton Pritchard s 16 poena i šest asistencija.

New York Knicksi se trenutno nalaze na trećem mjestu Istočne konferencije.

Utah Jazz je slavila u utakmici obilježenom brojnim promjenama vodstva protiv Houston Rocketsa. Konačan rezultat bio je 124:121, a Luka Šamanić je bio vodeći scorer pobjedničke ekipe s 22 poena. Fred VanVleetov učinak sezone od 42 poena nije bio dovoljan za dolazak do pobjede u Salt Lake Cityu.

Susret playoff intenziteta igrao se između Sacramento Kingsa i New Orleans Pelicansa, momčadi koje nastoje ostvariti što bolju playoff poziciju. Pelicansi su na koncu slavili 135:123. Kingsi, koji su pred najbitniji dio sezone izgubili dva važna bek šutera Malika Monka i Kevina Huertera, nastavljaju pokazivati nedostatak dubine svog rostera i oscilacije u igri te su sad na 3:6 omjeru u posljednjih devet susreta.

New Orleans je do pobjede došao zahvaljujući C.J. McCollumu (31 poen, šut za tri poena 9/12), Zionu Williamsonu (31 poen, 3 ukradene lopte) i Treyu Murphyu (27 poena, šut za tri poena 6/12). Zvijezda Sacramenta De’Aaron Fox u porazu je ostvario 33 poena i osam asistencija.
Pelicansi se trenutno nalaze na šestom mjestu Zapadne konferencije, izvan play-in turnira, dok su Kingsi na osmoj poziciji.

Komentari

Povezano