Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bogdanović je ubacio 17 poena, no njegovi Detroit Pistonsi izgubili su 22. utakmicu zaredom

U uvodna tri kola nove sezone NBA lige Detroit Pistonsi upisali su čak dvije pobjede, no od kraja listopada do danas nisu uspjeli svladati nikoga. Sinoć su upisali 22. uzastopni poraz, a ovaj put uvjerljivo su izgubili u gostima kod Philadelphia 76ersa rezultatom 124-92.

Unatoč tome, u ekipi Detroita ponovno je vrlo dobar bio Bojan Bogdanović koji je za 26 minuta na terenu upisao 17 poena, tri skoka i dvije asistencije. Od kad se vratio nakon ozljede hrvatski košarkaš je na prosjeku od 20 poena u šest nastupa, ali ni to očito nije dovoljno da bi njegova momčad stigla do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22 izgubljene utakmice u nizu je zaista puno, a Detroit se sve više penje na ljestvici ekipa s najduljim nizom bez pobjede. Najgori period unutar jedne sezone imali su Cleveland Cavaliersi (prosinac 2010. – veljača 2011.) i spomenuti Sixersi (siječanj – ožujak 2014.), a oba sastava su tada imala po 26 uzastopnih poraza. Također, Philadelphia drži i apsolutni rekord s 28 poraza zaredom, ali taj niz je bio razlomljen kroz dvije sezone.

Detroit će već večeras imati priliku za iskupljenje, ali neće imati nimalo lak zadatak pošto igraju protiv druge momčadi Istočne konferencije, Milwaukee Bucksa.

Komentari

Povezano