Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bogdanović sjajnom partijom odveo New York Knickse do pobjede

Nakon odrađenog All Star vikenda, NBA sezona vratila se svom normalnom tijeku, uoči završnice ligaškog djela sezone do koje je ostalo nešto manje od 2 mjeseca.

U regionalnom derbiju, New York Knicksi našeg Bojana Bogdanovića slavili su sa 110:96 protiv Philadelphia 76ersa, a “Babo” je predvodio svoju momčad s 22 postignuta koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je bio raspoložen ubačajima iza crte za 3 poena, pogodivši 6 trica iz 6 pokušaja za samo 24 minute provedene na parketu.

Uz sjajnog “šestog čovjeka”, obol pobjedi Knicksa dali su i Jalen Brunson s 21 te Josh Hart s 18 poena, dok je kod 76ersa koji i dalje ne računaju na Joela Embiida, najraspoloženiji bio Tyrese Maxey s 35 poena.

Osim Bogdanovića, dobru je utakmicu upisao i Ivica Zubac u dresu LA Clippersa, no njegovih 13 koševa i 12 skokova nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Oklahoma City Thundera.

Konačno, Dario Šarić je u pobjedi Golden State Warriorsa u 15 minuta na parketu upisao 4 koša, skoka i asistencije, a ključ slavlja protiv LA Lakersa je po tko zna koji put bio Steph Curry s 32 koša i 8 asistencija.

Komentari

Povezano