Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bojan Bogdanović odigrao jednu od najefikasnijih utakmica NBA karijere

Košarkaši Detroit Pistonsa su sinoć nastavili svoj niz poraza koji je došao do brojke od 21. Sinoć su ih u vlastitoj dvorani, bez mnogo poteškoća, sa 129:111 svladali košarkaši Philadelphia 76ersa.

Sixerse je predvodio prošlogodišnji MVP lige, fantastični Joel Embiid s 41 poenom, 11 skokova i pet asistencija, dok je u redovima poraženih najefikasniji bio hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović. Bojan je odigrao najbolju utakmicu od povratka na NBA parkete nakon ozljede te ju je okončao kao najbolji strijelac domaćih s 33 postignuta poena za 33 minute na parketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan je imao odličnu večer izvan crte za tri poena jer je pogodio pet od devet dalekometnih pokušaja, a i ukupni šut iz igre mu je bio na nivou – 11/19. Također je zabio i šest od osam slobodnih bacanja.

Za Bojana je ovo bila 11. najučinkovitija utakmica u NBA karijeri što se regularne sezone tiče te treća najefikasnija u dresu Pistonsa. Dosad je, kao igrač Detroita, više poena postigao samo u studenom prošle godine kada je zabio 38 poena Lakersima te u siječnju ove godine kada je ubacio 34 poena Chicago Bullsima.

Bojan je ove sezone odigrao pet utakmica, a trenutno je na prosjeku od 20.6 poena. Na njegovu žalost, ni to ne pomaže Pistonsima da prekinu niz poraza…

Komentari

Povezano