Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bomba iz Splita: Franco Jelovčić potpisao za Torcidu

Danas su izbori u Hrvatskoj, a MNK Torcida je odlučila iskoristiti ovaj dan kako bi objavila jedan od najvećih transfera u modernoj povijesti kluba. Na svojim društvenim mrežama su upravo objavili “Na dan izbora, Franco je izabrao!“.

Naime, za klub iz Splita je potpisao Franco Jelovčić. Riječ je o reprezentativcu Hrvatske koji je jučer s “Vatrenima” izborio prvi plasman Hrvatske na Svjetsko prvenstvo nakon 24 godine. Jelovčić je trenutno igrač Anderlechta koji je aktualan prvak Belgije te će na kraju sezone i službeno postati igrač Torcide koja je osve sezone u prvom kolu doigravanja ispala od Futsal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelovčić je osim za spomenuti Anderlecht u karijeri igrao u dresovima MNK Kijevo Knin, FC Split, FC Nacional, Napoli, Real Rieti i Olmissum. Torcida je na svojoj Facebook stranici za dolazak Franca napisala:

Dolazak Franca je kamen temeljac novog Torcidinog projekta, sam igrač je s upravom Kluba prošao sve segmente novih izazova koji slijede, kako sportskih, tako i onih administrativnih. Iskustvo koje Franco nosi sa sobom unaprijedit će Klub u svakom pogledu.

Komentari

Povezano