Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bonucci o Modriću: Ponekad se čini da Real s njim ima tri-četiri igrača više na terenu

Union Berlin pod vodstvom Nenada Bjelice u utorak od 21 sat dočekuje Real Madrid u sklopu šestog kola skupine C Lige prvaka. Madriđani su u pet odigranih kola osvojili maksimalnih 15 bodova te tako osigurali prvo mjesto u grupi i plasman u osminu finala. Union ima šanse završiti na trećem mjestu i plasirati se u iduću fazu Europa lige, ali za to im je potrebna pobjeda nad Realom te slavlje Napolija protiv Brage u drugom susretu skupine.

Uoči same utakmice iskusni Leonardo Bonucci dao je intervju za španjolsku Marcu. Pohvalio je englesku senzaciju Judea Bellinghama, a na pitanje koga od ostalih Realovih igrača posebno cijeni talijanski branič naglasio je našeg Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modrić mi je jako drag, divim mu se. Ogromna je stvar što je sve napravio u svojoj karijeri, osobito tijekom posljednjih godina. Tipično za velikog šampiona i izuzetnog igrača. Uzbudljivo je vidjeti kako igra, kako obrađuje loptu i kako hrabro vodi momčad. Ponekad se čini da Real s njim ima tri-četiri igrača više na terenu. To objašnjava njegovu veličinu u Realu na terenu i izvan njega“, rekao je Bonucci.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano