Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Booker ponovno odigrao nevjerojatnu utakmicu protiv Pelicansa (VIDEO)

Sinoć nam je NBA liga donijela 6 novih susreta, a jedan od njih bio je onaj u kojem su Phoenix Sunsi slavili u gostovanju kod New Orleans Pelicansa rezultatom 124:111.

Prvo ime večeri bio je Devin Booker s nevjerojatnim učinkom od 52 poena i 9 asistencija. Booker je u posljednje tri utakmice protiv Pelicansa išao preko 50 te je na prosjeku od impresivna 54 poena. Time je ušao u društvo s Wiltom Chamberlainom kao jedini igrači koji su ostvarili preko 50 poena u tri uzastopne utakmice protiv iste momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunse je uz Bookera prema pobjedi vodio bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić koji je zabilježio 19 poena i skokova. Pelicanse koji su izgubili tri od posljednje četiri utakmice, predvodio je Zion Williamson s 30 poena.

U drugimo zanimljivim ogledima večeri, do važnih pobjeda došli su Atlanta Hawksi predvođeni Bogdanom Bogdanovićem (20 poena) protiv Chicago Bullsa i Indiana Pacersi protiv Brooklyn Netsa. Pacerse je predvodio Tyrese Haliburton koji se u pravo vrijeme vraća u šutersku formu s 27 poena i 12 asistencija u svega 27 minuta igre.

Komentari

Povezano