Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Borba godine je tu: Fury i Usyk će se boriti u prosincu

Već duže vrijeme se čeka trenutak kada će se Tyson Fury i Oleksandr Usyk boriti kako bi saznali tko je najbolji boksač u teškoj kategoriji. Fury ima dogovorenu borbu s bivšim UFC prvakom Francisom Ngannouom koja će se održati 28. listopada.

S obzirom na to da boksači u današnje vrijeme često imaju velike pauze između borbi, očekivalo se da će to biti posljednja borba Furyja u 2023. godini. Međutim, izgleda da je došlo do velikog zaokreta te bi Fury trebao imati novu borbu niti dva mjeseca nakon okršaja s Ngannouom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michael Benson, inače vrlo relevantan izvor za vijesti iz svijeta boksa je na svom Twitter profilu objavio kako su Fury i Usyk potpisali ugovor za njihov međusobni meč, a kao datum je naveo 23. prosinca ili nekad u prvom mjesecu. Vijest je na kraju potvrdio i Fury koji je na svom Instagram profilu objavio da je ugovor potpisan.

Također je Furyjev menadžer Frank Warren potvrdio da ćemo ubrzo gledati najiščekivanija borbu u boksu. Nakon ove borbe ćemo napokon imati teškaša koji drži sve pojaseve (WBA, WBC, IBF i WBO).

Komentari

Povezano